Showing all 12 results

ТОРТИ И КОЛАЧИ

 • G6-001 кутија за големи торти – бела (5-слојна)

  80 ден
 • G6-002 кутија за торта – голема – 450x350x150 mm

  50 ден
 • G6-003 кутија за торта или колачи – 330x330x200 mm

  45 ден
 • G6-004 КУТИЈА ЗА ТОРТА ИЛИ КОЛАЧИ – 220x220x70 mm

  35 ден
 • G6-005 КУТИЈА ЗА ТОРТА ИЛИ КОЛАЧИ со рачка – 300x300x120 mm

  50 ден
 • G6-006 Kутија за ролат – мала (до 1 kg)

  40 ден
 • G6-007 КУТИЈА ЗА РОЛАТ – средна (ДО 3 KG)

  40 ден
 • G6-008 КУТИЈА ЗА РОЛАТ – голема (ДО 5 KG)

  45 ден
 • G6-009 хартија за печење 1000×700 mm (100 комада)

  900 ден
 • G6-010 подметач за торти и колачи со сребрена фолија (кружен) – дијаметар 320mm

  30 ден
 • G6-011 ПОДМЕТАЧ ЗА ТОРТИ И КОЛАЧИ СО СРЕБРЕНА ФОЛИЈА (Квадрат) 285×285 mm

  30 ден
 • G6-012 ПОДМЕТАЧ ЗА ТОРТИ И КОЛАЧИ СО СРЕБРЕНА ФОЛИЈА (КВАДРАТ) 435×435 mm

  40 ден