G1-001 КАРТОНСКА КУТИЈА 600x400x400ММ (5-СЛОЈНА)

150 ден

Универзална кутија наменета за пакување, складирање и транспорт. Цврста и издржлива, идеална за повеќекратна употреба.

Димензи: 600x400x400 mm
Носивост: 30-40 kg
Материјал: Петослоен кафен картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF143 ден
100 - 49910% OFF135 ден
500 - 99915% OFF128 ден
1000 - 199920% OFF120 ден
2000 +30% OFF105 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.