G1-005 КАРТОНСКА КУТИЈА 450x350x300 mm (5-СЛОЈНА)

90 ден

Универзална кутија наменета за пакување, складирање и транспорт на лесни и некршливи предмети како што се: облека и обувки, пластични предмети и слично.

Димензи: 450x350x300 mm
Носивост: до 25 kg
Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF86 ден
100 - 49910% OFF81 ден
500 - 99915% OFF77 ден
1000 - 199920% OFF72 ден
2000 +30% OFF63 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.