G1-007 картонски гардеробер

800 ден

Картонски гардеробер со метална шипка за закачалки. Изработен од цврст картон со отвори (рачки) за лесна манипулација.

Димензии: 120x50x50 cm
Носивост: 15-20 kg
Материјал: Петослоен кафен картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF760 ден
100 - 49910% OFF720 ден
500 - 99915% OFF680 ден
1000 - 199920% OFF640 ден
2000 +30% OFF560 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.