G1-008 ребраста хартија во ролна (2-слојна) – 5 метри

250 ден

Ребраста хартија во ролна која се користи за пакување на робусни предмети (намештај, столарија, лустери) и како заштита при градежни работи и адаптации во домот. Можност за купување на должен метар.

Димензи: 5 метри должина/1 метар ширина
Материјал: Брановидна ребраста хартија

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF238 ден
100 - 49910% OFF225 ден
500 - 99915% OFF213 ден
1000 - 199920% OFF200 ден
2000 +30% OFF175 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.