G1-010 Кутија за постелнини 820x820x200 mm

200 ден

Кутија за пакување, чување и транспорт на постелнини како јоргани, ќебиња и друга покуќнина.

Димензии: 820x820x200 mm

Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа