g1-012 Кутија за постелнини 1020x920x200 mm

300 ден

Кутија за пакување, чување и транспорт на постелнини како јоргани, ќебиња и друга покуќнина.

Димензии: 1020x920x200 mm

Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа