g1-013 Голема кутија за постелнини 1220x820x200 mm

350 ден

Голема кутија за пакување, чување и транспорт на постелнини како јоргани, ќебиња и друга покуќнина.

Димензии: 1220x820x200 mm

Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа