G10-003 бришач за раце – бел стандард

50 ден

Голема кутија наменета за пакување или складирање на лесни и некршливи предмети како што се: облека и обувки, пластични предмети и слично.

Димензи: 225X135X70 mm
Носивост: 15-20 kg
Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа