G11-001 кутија за документи (самостоечка)

40 ден

Самостоечки картонски регистратор/кутија за секојдневно архивирање на документи до А4 формат.

Димензии: 90X260X260 mm (склопена)
Материјал: Трослоен бел/кафен микровал картон