G11-004 картонска папка во боја

15 ден

Картонска папка изработена од 300 gr/m2 колор картон. Достапна во следниве бои: црвена, сина, зелена, бела, портокалова и црна.

Димензии: 220X320 mm (затворена)
Материјал: 300 gr/m2 колор картон