G2-004 сАМОСКЛОПУВАЧКА КУТИЈА ЗА ПРАТКИ 366X240X70 mm

65 ден

Самосклопувачка e-commerce кутија изработена од трислоен микровал картон во кафена (натур) боја. Идеална за пакување на поштенски пратки.

Димензи: 366X240X70 mm
Носивост: До 5 kg
Материјал: Трослоен микровал картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF62 ден
100 - 49910% OFF59 ден
500 - 99915% OFF55 ден
1000 - 199920% OFF52 ден
2000 +30% OFF46 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.