G3-002 картонски штитник за рабови

15 ден

Картонски штитник за рабови наменет за заштита на уметнички слики, ТВ или електронски екрани, столарија и други предмети. Изработен од трослоен картон со дебелина од 3,5 mm.

Димензи: 20cm x 10cm x 20cm
Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF14 ден
100 - 49910% OFF14 ден
500 - 99915% OFF13 ден
1000 - 199920% OFF12 ден
2000 +30% OFF11 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.