G3-003 styrofil стиропор за испуна – 500 gr

220 ден

Стиропор направен во форма на знакот плус наменет за исполна на пакети со кршливи и чувствителни предмети. Заради малата тежина, а високи механички и изолациски својства идеален е за исполна на транспортни кутии.

Волумен: 0,1 м3
Материјал: Екструдиран стиропор