G3-004 стреч фолија (проѕирна) – 2,5 kg

350 ден

Стреч ПВЦ фолија наменета за пакување, складирање и палетирање на предмети. Висок степен на растегливост и точка на кинење.

Димензи: 50 cm ширина / 100 m должина
Материјал: ПВЦ фолија