G3-009 фолија со воздух (bubblewrap)

150 ден

Bubblewrap фолија за заштита на предмети при транспорт и складирање. Можност за купување на должен метар.

Димензии: 100×200 cm
Материјал: Полистерска фолија со воздушни перничиња

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF143 ден
100 - 49910% OFF135 ден
500 - 99915% OFF128 ден
1000 - 199920% OFF120 ден
2000 +30% OFF105 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.