G5-001 кутија за пица (дијаметар 24 cm)

10 ден

Самосклопувачка кутија за пица. Постои опција за ламинирање на внатрешноста на кутијата со алуминиумска фолија на барање на клиентот. Минимум нарачка – 50 парчиња.

Димензии: Дијаметар од 24 cm
Материјал: Трослоен микровал бел/кафен картон