g5-006 Кутија за пастрмајлии 500x170x40 mm

14 ден

Самосклопувачка кутија за пастрмајлии. Постои опција за ламинирање на внатрешноста на кутијата со алуминиумска фолија на барање на клиентот. Минимум нарачка – 50 парчиња.

Димензии: 500x170x40 mm
Материјал: Трослоен микровал бел/кафен картон