G5-007 Кутија со алу-фолија (ДИЈАМЕТАР 31 CM)

18 ден

Самосклопувачка кутија за пица со алуминиумски (антисептичен) ламинат. Минимум нарачка – 50 парчиња.

Димензии: Дијаметар од 31 cm
Материјал: Трослоен микровал бел/кафен картон