G6-001 кутија за големи торти – бела (5-слојна)

80 ден

Голема кутија наменета за пакување, транспорт или складирање на торти и колачи.

Димензиja: 1000 x 700 mm
Носивост: 5-10 kg
Материјал: Петослоен микровал

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF76 ден
100 - 49910% OFF72 ден
500 - 99915% OFF68 ден
1000 - 199920% OFF64 ден
2000 +30% OFF56 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.