G6-002 кутија за торта – голема – 450x350x150 mm

50 ден

Голема кутија наменета за пакување, транспорт или складирање на торти и колачи.

Димензии: 450x350x150 mm
Носивост: до 5 kg
Материјал: Петослоен микровал

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF48 ден
100 - 49910% OFF45 ден
500 - 99915% OFF43 ден
1000 - 199920% OFF40 ден
2000 +30% OFF35 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.