G6-003 кутија за торта или колачи – 330x330x200 mm

45 ден

Кутија наменета за пакување, транспорт или складирање на торти и колачи.

Димензии: 330x330x200 mm
Носивост: до 5 kg
Материјал: Петослоен микровал

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF43 ден
100 - 49910% OFF41 ден
500 - 99915% OFF38 ден
1000 - 199920% OFF36 ден
2000 +30% OFF32 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.