G6-004 КУТИЈА ЗА ТОРТА ИЛИ КОЛАЧИ – 220x220x70 mm

35 ден

Кутија наменета за пакување или складирање на лесни и некршливи предмети како што се: облека и обувки, пластични предмети и слично.

Димензии: 220x220x70 mm
Носивост: до 3 kg
Материјал: Петослоен микровал

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF33 ден
100 - 49910% OFF32 ден
500 - 99915% OFF30 ден
1000 - 199920% OFF28 ден
2000 +30% OFF25 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.