G6-008 КУТИЈА ЗА РОЛАТ – голема (ДО 5 KG)

45 ден

Food safety картонска кутија за пакување, складирање или транспорт на ролат торти

Димензи: 1,5 м
Носивост: до 5 kg
Материјал: Специјален картон за пакување на храна

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF43 ден
100 - 49910% OFF41 ден
500 - 99915% OFF38 ден
1000 - 199920% OFF36 ден
2000 +30% OFF32 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.