G6-009 хартија за печење 1000×700 mm (100 комада)

900 ден

Хартија за печење во табаци со дебелина од 70 gr/m2

Димензии: 1000×700 mm

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF855 ден
100 - 49910% OFF810 ден
500 - 99915% OFF765 ден
1000 - 199920% OFF720 ден
2000 +30% OFF630 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.