G6-010 подметач за торти и колачи со сребрена фолија (кружен) – дијаметар 320mm

30 ден

 

Димензии: Дијаметар 320mm
Материјал: Пресуван картон од 2mm ламиниран со алуминиумска сребрена фолија

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF29 ден
100 - 49910% OFF27 ден
500 - 99915% OFF26 ден
1000 - 199920% OFF24 ден
2000 +30% OFF21 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.

Категорија: