G6-012 ПОДМЕТАЧ ЗА ТОРТИ И КОЛАЧИ СО СРЕБРЕНА ФОЛИЈА (КВАДРАТ) 435×435 mm

40 ден

 

Димензии: 435×435 mm
Материјал: Пресуван картон од 2mm ламиниран со алуминиумска сребрена фолија

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF38 ден
100 - 49910% OFF36 ден
500 - 99915% OFF34 ден
1000 - 199920% OFF32 ден
2000 +30% OFF28 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.