G7-003 КУТИЈА ЗА СКАРА СО СРЕБРЕНА ФОЛИЈА – 2 kg

30 ден

Кутија со термодинамички својства наменета за пакување и транспорт на топла храна. Минимална нарачка – 50 кутии.

Димензии: 335x240x70 mm
Носивост: до 2 kg
Материјал: Food safety картон ламиниран со сребрена алуминиумска фолија

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF29 ден
100 - 49910% OFF27 ден
500 - 99915% OFF26 ден
1000 - 199920% OFF24 ден
2000 +30% OFF21 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.