G7-004 кутија за бургери

ден

Стандардна самосклопувачка кутија за бургери. Минимална нарачка – 50 кутии.

Димензии: 130x130x50 mm
Материјал: Food safety картон

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFFден
100 - 49910% OFFден
500 - 99915% OFFден
1000 - 199920% OFFден
2000 +30% OFFден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.