G8-002 ДРЖАЧ ЗА две ЧАШи

ден

Картонски држач за кафе за носење (две чаши)

Димензии: 175x90x40 mm
Материјал: Кафен/бел микровал

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFFден
100 - 49910% OFFден
500 - 99915% OFFден
1000 - 199920% OFFден
2000 +30% OFFден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.