G1-002 Картонска Кутија 600x400x400 mm (3-СЛОЈНА)

120 ден

Универзална кутија наменета за пакување, складирање и транспорт на лесни и некршливи предмети како што се: облека и обувки, пластични предмети и слично.

Димензи: 600x400x400 mm
Носивост: 15-20 kg
Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF114 ден
100 - 49910% OFF108 ден
500 - 99915% OFF102 ден
1000 - 199920% OFF96 ден
2000 +30% OFF84 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.