Контакт

Можете да не контактирате преку телефонскиот број или емаил адресата подоле, или преку контакт формата од десна страна.

Адреса: Улица: “Александар Урдаревски 20, Индустриска зона Бутел – Скопје, Македонија
Телефон: +389 70 225-971
Емаил: kutija.mk@gmail.com

Контакт Форма