G7-002 КУТИЈА ЗА СКАРА СО СРЕБРЕНА ФОЛИЈА – 1 кG

20 ден

Кутија со термодинамички својства наменета за пакување и транспорт на топла храна. Минимална нарачка – 50 кутии.

Димензии: 235x175x70 mm
Носивост: до 1 kg
Материјал: Food safety картон ламиниран со сребрена алуминиумска фолија

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF19 ден
100 - 49910% OFF18 ден
500 - 99915% OFF17 ден
1000 - 199920% OFF16 ден
2000 +30% OFF14 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.