Showing 1–12 of 14 results

FAST FOOD И СКАРА

 • g5-006 Кутија за пастрмајлии 500x170x40 mm

  14 ден
 • G5-007 Кутија со алу-фолија (ДИЈАМЕТАР 31 CM)

  18 ден
 • G7-001 кутија за скара со сребрена фолија – 500 gr

  15 ден
 • G7-002 КУТИЈА ЗА СКАРА СО СРЕБРЕНА ФОЛИЈА – 1 кG

  20 ден
 • G7-003 КУТИЈА ЗА СКАРА СО СРЕБРЕНА ФОЛИЈА – 2 kg

  30 ден
 • G7-004 кутија за бургери

  ден
 • G7-005 кутија за wrap сендвичи

  ден
 • G7-006 кутија за помфрит – мала

  ден
 • G7-007 кутија за помфрит – голема

  ден
 • G7-008 кутија за хот-дог (џеб)

  ден
 • G7-009 кутија за хот-дог (мала)

  ден
 • G7-010 кутија за хот-дог (голема)

  ден