Showing 1–12 of 17 results

АЛАТИ ЗА ПАКУВАЊЕ

 • G1-008 ребраста хартија во ролна (2-слојна) – 5 метри

  250 ден
 • G3-004 стреч фолија (проѕирна) – 2,5 kg

  350 ден
 • G3-005 јаже за врзување – 1 m

  25 ден
 • G3-006 хартија за завиткување – 100X70 cm (10 комада)

  150 ден
 • G3-007 црна ХАРТИЈА ЗА ЗАВИТКУВАЊЕ – 100X70 CM (10 КОМАДА)

  250 ден
 • G3-008 сунѓер за исполнување

  50 ден
 • G3-009 фолија со воздух (bubblewrap)

  150 ден
 • G3-010 етикети за обележување

  20 ден
 • G3-011 селотејп проѕирен – 50 м

  100 ден
 • G3-012 селотејп во боја – 25 m

  120 ден
 • G3-013 маркер

  40 ден
 • G3-014 скалпер – мал

  50 ден