Showing 1–12 of 29 results

СЕЛИДБА И АРХИВИРАЊЕ

 • G1-001 КАРТОНСКА КУТИЈА 600x400x400ММ (5-СЛОЈНА)

  150 ден
 • G1-002 Картонска Кутија 600x400x400 mm (3-СЛОЈНА)

  120 ден
 • G1-004 КАРТОНСКА КУТИЈА 770X800X400 mm (5-СЛОЈНА)

  300 ден
 • G1-005 КАРТОНСКА КУТИЈА 450x350x300 mm (5-СЛОЈНА)

  90 ден
 • G1-008 ребраста хартија во ролна (2-слојна) – 5 метри

  250 ден
 • G1-010 Кутија за постелнини 820x820x200 mm

  200 ден
 • G1-011 Кутија за постелнини 920x920x200 mm

  250 ден
 • g1-012 Кутија за постелнини 1020x920x200 mm

  300 ден
 • g1-013 Голема кутија за постелнини 1220x820x200 mm

  350 ден
 • G3-001 картонски агли за заштита 1,5 м

  25 ден
 • G3-002 картонски штитник за рабови

  15 ден
 • G3-003 styrofil стиропор за испуна – 500 gr

  220 ден