ПОЛИТИКА НА ПЛАЌАЊЕ И ИСПОРАКА

Информации за плаќање и испорака

Плаќање при испорака

Можете да платите за вашата нарачка при преземањето.

На банкарска сметка

Можете да ја платите вашата нарачка со директно плаќање на сметката Чоколографија ДОО01234567890 – ХАЛК БАНКА. Можете да извршите плаќање со стандарден лист за плаќање на која било пошта или банка, или преку Интернет, доколку имате пристап до Интернет до вашата тековна сметка.

Враќањето на средства во овој случај е исто така со плаќање на тековната сметка на купувачот.

Цените на страницата се изразуваат во денари, каде данокот е вклучен во цената.

Испорака

Испораката е направена на вашата адреса, за кое било место во Република Македонија. Времето за испорака е променливо во зависност од тоа дали нарачаниот производ е моментално достапен или сте добиле потврда за купување преку Интернет за време на викендот или државните празници.

Купувачот е должен да ја провери можната штета при преземањето на пратката, односно да одбие да ја преземе пратката на која е видлива надворешна штета. Исто така, при преземањето на пратката, купувачот е должен да потпише белешка за достава (белешка за достава) што е потврда дека пратката е предадена во целост.