G1-003 КАРТОНСКА КУТИЈА 600X300X335ММ (5-СЛОЈНА)

65 ден

Универзална кутија со отвори (рачки) наменета за пакување, складирање и транспорт. Цврста и издржлива, идеална за повеќекратна употреба.

Димензи: 600X300X335 mm
Носивост: 30-40 kg
Материјал: Петослоен кафен картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF62 ден
100 - 49910% OFF59 ден
500 - 99915% OFF55 ден
1000 - 199920% OFF52 ден
2000 +30% OFF46 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.