G1-004 КАРТОНСКА КУТИЈА 770X800X400 mm (5-СЛОЈНА)

300 ден

Голема кутија наменета за пакување или складирање на лесни и некршливи предмети како што се: облека и обувки, пластични предмети и слично.

Димензи: 770X800X400 mm
Носивост: до 40 kg
Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF285 ден
100 - 49910% OFF270 ден
500 - 99915% OFF255 ден
1000 - 199920% OFF240 ден
2000 +30% OFF210 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.