G1-006 архива box 400X345X280 mm

90 ден

Кутија за архивирање на документи и регистратори.

Димензи: 400X345X280 mm
Носивост: До 25 kg (5 регистратори)
Материјал: Трослоен бел микровал картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF86 ден
100 - 49910% OFF81 ден
500 - 99915% OFF77 ден
1000 - 199920% OFF72 ден
2000 +30% OFF63 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.