G1-011 Кутија за постелнини 920x920x200 mm

250 ден

Кутија за пакување, чување и транспорт на постелнини како јоргани, ќебиња и друга покуќнина.

Димензии: 920x920x200 mm

Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа