G11-002 кутија регистратор со фиока (без механизам)

65 ден

Самостоечки картонски регистратор/кутија за секојдневно архивирање на документи до А4 формат со заштитна футрола.

Димензии: 90X260X260 mm (склопена)
Материјал: Трослоен бел/кафен микровал картон