G2-001 самосклопувачка кутија за пратки 225X135X70 mm

40 ден

Самосклопувачка e-commerce кутија изработена од трислоен микровал картон во кафена (натур) боја. Идеална за пакување на поштенски пратки.

Димензи: 225X135X70 mm
Носивост: До 5 kg
Материјал: Трослоен микровал картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF38 ден
100 - 49910% OFF36 ден
500 - 99915% OFF34 ден
1000 - 199920% OFF32 ден
2000 +30% OFF28 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.