G2-003 САМОСКЛОПУВАЧКА КУТИЈА ЗА ПРАТКИ 237X200X85 mm

60 ден

Самосклопувачка e-commerce кутија изработена од трислоен микровал картон во кафена (натур) боја. Идеална за пакување на поштенски пратки.

Димензи: 237X200X85 mm
Носивост: До 5 kg
Материјал: Трослоен микровал картон од прва класа

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF57 ден
100 - 49910% OFF54 ден
500 - 99915% OFF51 ден
1000 - 199920% OFF48 ден
2000 +30% OFF42 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.