G3-001 картонски агли за заштита 1,5 м

25 ден

Картонски агли од трослоен картон (дебелина 3-3,5 mm) за заштита при транспорт на столарија и предмети со чувствителни рабови.

Димензи: 10 cm x 10 cm x 1,5 m
Материјал: Трослоен кафен картон од прва класа (дебелина 3-3,5 mm)

Попуст

Количина*ЦенаЦена со Попуст
50 - 1995% OFF24 ден
100 - 49910% OFF23 ден
500 - 99915% OFF21 ден
1000 - 199920% OFF20 ден
2000 +30% OFF18 ден

*Потребна количина на нарачка за да го добиете попустот.