G3-006 хартија за завиткување – 100X70 cm (10 комада)

150 ден

Натрон хартија која се користи за завиткување на пакети, поштенски пратки и разни други предмети. Премачкана со слој против раскинување.

Димензи: 100×70 cm
Материјал: Хартија 80 g/m2