G3-007 црна ХАРТИЈА ЗА ЗАВИТКУВАЊЕ – 100X70 CM (10 КОМАДА)

250 ден

Натрон хартија која се користи за завиткување на пакети, поштенски пратки и разни други предмети. Премачкана со слој против раскинување.

Димензи: 100×70 cm
Материјал: Хартија 100 g/m2

Out of stock