G5-002 КУТИЈА ЗА ПИЦА (ДИЈАМЕТАР 31 CM)

13 ден

Самосклопувачка кутија за пица. Постои опција за ламинирање на внатрешноста на кутијата со алуминиумска фолија на барање на клиентот. Минимум нарачка – 50 парчиња.

Димензии: Дијаметар од 31 cm
Материјал: Трослоен микровал бел/кафен картон

Description

и