G5-005 пица парче

ден

Подлошка за пица на парче, бигувано за полесно превиткување. Постои опција за ламинирање на внатрешноста на кутијата со алуминиумска фолија на барање на клиентот. Минимум нарачка – 100 парчиња.

Димензии: 200×210 mm
Материјал: Food safety картон