G5-008 Кутија со алу-фолија (ДИЈАМЕТАР 40 CM)

22 ден

Самосклопувачка кутија за пица со алуминиумски (антисептичен) ламинат. Минимум нарачка – 50 парчиња.

Димензии: Дијаметар од 40 cm
Материјал: Трослоен микровал бел/кафен картон